Deromeluckan

Spara tusenlappar med Deromeluckan

Vi erbjuder högklassiga råspontluckor i fyra olika utföranden, direkt från Deromes egen tillverkning.

Deromes egna råspontluckor 

Deromeluckan finns bland annat i varianterna Standard, Ekonomi och den skyddsbehandlade PROTECT. Med PROTECT takluckan får du en Grön-Fri-behandlad lucka som står emot mikrobiell påväxt. Senaste tillskottet i takluckefamiljen är Deromeluckan TAKFOT, som tål att synas! Välj den för takutsprång och carportar.

Läs mer på Derome Timber - eller kontakta oss så skickar vi produktbladet! Har du objekt där du behöver såväl takstolar, som råspontluckor och prefabricerade byggkomponenter? Sänd oss din förfrågan så snart som möjligt.

Deromeluckan.JPG
C14 Standard lagerförs i längder om 3600 mm. Övriga längder och kvaliteter är beställningsvara. Ett paket 23 mm innehåller 48 st luckor 20 mm innehåller 54 st och ett paket 17 mm innehåller 60 st. *Sort G4-2.

lucka.jpg

SNABBA FAKTA

  • Typgodkänd för hållfasthetsklass C14
  • Godkänt genomtrampningsprov enligt SP
  • PROTECT - Grön-Fri behandlad 
  • TAKFOT - Grundmålad 
  • 650 mm Utsprång*
     

OPTIMALA KONSTRUKTIONSLÖSNINGAR
En viktig det i vårt åtagande är att vi har konstruktionsansvar för de takstolar vi levererar. Vi ser vikten av att hitta så bra lösningar som möjligt. 

Våra duktiga konstruktörers målsättning är att ta fram optimala lösningar för att uppnå lägsta möjliga totalkostnad för dig som kund. Vår breda kompetens innebär en trygghet för dig som kund.