Takstol från certifierad leverantör

Med garanterat hög kvalitet!

För att en takstol ska uppfylla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav måste den vara CE-märkt. På Derome Träteknik är vi noga med att hålla detta krav på varje takstol vi tillverkar för att du som kund ska känna dig säker på kvaliteten.

CE-MÄRKT TAKSTOL

För att få en takstol CE-märkt krävs bland annat en tillverkningskontroll, både genom egenkontroll och genom en extern kontroll. Detta håller vi hårt på för att du som kund ska känna dig nöjd med din takstol och med oss som takstolstillverkare och -leverantör. Derome Träteknik är Sveriges största tillverkare av trätakstolar och vi har sedan många år tillbaka haft en typgodkänd tillverkning (P-märket) för att säkerställa kvaliteten på varje takstol. Detta innebär att övergången till CE-märkning gick relativt smidigt när lagändringen väl trädde i kraft i oktober 2010.

TRYGGT KÖP AV TAKSTOLAR

Derome har ett konstruktionsansvar och granskar samtliga konstruktioner och därmed varje enskild takstol. Dessutom har vi en egenkontroll samt står under tillverkningskontroll av SP. Detta, tillsammans med vårt verksamhetssystem, säkerställer en hög kvalitet . Köp CE-märkt takstol tryggt hos Derome!